De coaches

De Werkkamers is een samenwerking tussen Yvonne Veenstra (Veenstra Coaching) en Judith Zaad (Judith! Loopbaancoaching)


Wie is Yvonne?

Yvonne Veenstra is een toegankelijke en mensgerichte coach en HR-professional met werkervaring in zowel de profit- als nonprofitsector. Ze heeft een passie voor alles wat te maken heeft met persoonlijke ontwikkeling.
Ze is in staat mensen te inspireren, enthousiasmeren en in beweging te brengen.

Haar stijl van werken laat zich typeren als persoonlijk, concreet en resultaatgericht. Ze besteedt zowel aandacht aan de rationele als aan de emotionele kant.

Door het gevolgde pad van haar eigen loopbaan heeft zij zelf ervaren wat het is om los te laten, nieuwe keuzes te (durven) maken en daarvoor eigen verantwoordelijkheid te nemen.
De stappen die zij gezet heeft, hebben haar veel persoonlijke en professionele groei opgeleverd. Daarnaast ervaart zij veel meer werkplezier.
Dit wil zij anderen ook graag laten ervaren!


Yvonne is gecertificeerd Loopbaancoach.

Wil je meer informatie lezen over Veenstra Coaching? Klik dan hier
Volg Veenstra Coaching ook op Twitter.Wie is Judith?

Judith is een loopbaancoach pur sang. Haar doel is om mensen (weer) met zichzelf te verbinden en begeleiden in het vinden van hun passies en krachten. 

Om dit te verwezenlijken combineert zij haar scherpe geest met haar intu├»tieve vermogen. Elk loopbaantraject dat zij aanpakt, is verzekerd van een creatieve, vrijzinnige benadering. 

Judith heeft aandacht met hoofd en hart en maakt het verschil door het contrast te zien tussen de oppervlakte en 'wat er werkelijk gaande is'. 

Judith is gecertificeerd Loopbaancoach en NLP Master Coach.

Wil je meer informatie lezen over Judith! Loopbaancoaching? Klik dan hier.
Volg Judith! ook op Twitter.